Д-р Елена Персенска, която е обвинена от Военно-Окръжна прокуратура за превозвала

...
Д-р Елена Персенска, която е обвинена от Военно-Окръжна прокуратура за превозвала
Коментари Харесай

УМБАЛ “Пловдив“ за д-р Ирена Персенска: Съществува презумпция за невинност, засега няма да я санкционираме

Д-р Елена Персенска, която е упрекната от Военно-Окръжна прокуратура за превозвала бежанци, няма да бъде глобена от болничното заведение, в която работи - УМБАЛ " Пловдив ". Това оповестиха от управлението на здравното заведение.
Прочетете още
" Към този миг няма никакви учредения да й бъдат налагани, каквито и да била наказания по следните аргументи: Първо, тя е в болнични и отсъства от работа, и второ съществува хипотеза за невиновност - всеки е почтен до доказване на противното ", разясниха от болничното заведение. 

Припомняме, че съгласно обвиняването доктор Елена Персенска, която е бременна, е превозвала незаконни мигранти от Любимец към Хасково. Престъплението е осъществено в съучастничество с мъжа, с който живеее на фамилни начала - 40-годишен боен ефрейтор в отделение в област Пловдив и 25-годишния Георги Божиков от село Труд. Те са хванати на 10 март да правят трафик на 8 незаконни мигранти от Сирия.

По-рано през днешния ден вътрешният министър Иван Демерджиев изясни, че дамата има и престъпно минало обвързвано с опиати - шофиране след приложимост на неразрешени субстанции. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР